Je eigen touwtjes in handen nemen
15 april 2016

De Baas!

— Miss K schrijft: —-

 

Op weg naar RogerRopes was spannend, wat ga ik tegenkomen, voelde ook wel als uit mijn comfort zone, zo alles bij Roger laten. Ik was me ook bewust van een innerlijk stemmetje dat zei: wat moet je nu weer opzoeken en onderzoeken;)?

Bij Roger in huis voelde ik me snel op mijn gemak. Toen ik in de stoel zat en Roger voorbereidingen trof voelde dat heel intiem, alsof ik heel zichtbaar was, het was een gevoel van overgave en zachtheid.

De uitleg was duidelijk en de grenzen ook.

Ik kon alles heel goed en tegelijk voelen, dat maakte me open. Op gegeven moment kreeg ik er tranen van … Heerlijk hoe onvoorspelbaar alles was. Ik weet nog dat ik vooraf thuis dacht dat veranderingen (bijna chaotisch) en onvoorspelbare dingen me uit mijn comfortzone zouden kunnen halen. Ik kon me goed overgeven en me mee laten voeren in “de verleiding”…voelde even ook de neiging om het heft in eigen handen te nemen.

De begeleiding en de Shibari hebben me inzicht gegeven. Het was liefdevol en ik heb continue Rogers aandacht en aanwezigheid gevoeld. Hoe zet ik zelf grenzen ten aanzien van mezelf. Waar zit mijn beschermingsmechanisme. Waar houd ik me terug en waar durf ik vol voor te gaan.  Fijn dat er ruimte was om na te praten hierover.

Kan wel zeggen dat mijn intentie loslaten en onderzoeken van zelfliefde was.

Liefs en dank je wel voor de heerlijke reis. Gaaf werk doe je!

K.

Comments are closed.